Studiemiddag opfok -en legpluimveehouders

Op woensdag 27 maart 2019 organiseert dierenartsenpraktijk Poultry Vets een studiemiddag voor opfok- en legpluimveehouders. Het hoofdthema van deze bijeenkomst is de geïntegreerde aanpak van vogelmijt. Hiervoor hebben we een interessant programma samengesteld.

Een dierenarts van Poultry Vets zal toelichten wat de impact van de aanwezigheid van vogelmijt kan hebben op de gezondheid en technische resultaten van een koppel leghennen. Vervolgens geeft Franny van Dijk, werkzaam bij MSD Animal Health, een presentatie over de geïntegreerde aanpak van vogelmijt en de ervaring die zij hiermee heeft opgedaan sinds de introductie van Exzolt op de Nederlandse markt. Tot slot zal Johan Jochems, legpluimveehouder, zijn ervaringen delen met de aanpak van vogelmijt en welke stappen hij onderneemt om de introductie van vogelmijt tot een minimum te beperken.

De locatie van de studiemiddag is Hotel Novotel, Anthony Fokkerweg 101, Eindhoven. De zaal is open vanaf 14.00 uur en om 14.30 uur start het programma.

Programma:
14:00u Inloop

14.30u Actualiteiten

14.45u Impact van vogelmijt op gezondheid en technische resultaten (Poultry Vets)

15.15u  Geïntegreerde aanpak van vogelmijt (Franny van Dijk, MSD)

16.00u Ervaringen met de aanpak van vogelmijt (Johan Jochems, legpluimveehouder)

16.30u Discussie en afsluitende borrel

Voor een vlotte planning verzoeken wij u om vooraf aan te melden. Dit kan via een e-mail aan info@poultryvets.nl of telefonisch via +3185-2732999 Hierbij graag vermelden met hoeveel personen u aanwezig kunt zijn.

Gezien het belang van een goede balans tijdens de bijeenkomst, verzoeken wij aan niet-pluimveehouders om maximaal twee personen per bedrijf (voerfirma, opfokorganisatie etc.) aan te melden. In dit geval graag bij de aanmelding duidelijk vermelden bij welke firma u werkzaam bent.

Wij hopen u allen te zien op woensdag 27 maart!

Team Poultry Vets

Neem gerust contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan gerust telefonisch of per e-mail contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

"*" geeft vereiste velden aan

*
*
*
*
*
Door gebruik te maken van het contactformulier ga je akkoord met de verwerking van je persoongegevens volgens onze privacyverklaring
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp