Biologisch pluimvee

Naast de reguliere pluimveeketen heeft de biologische sector ook een prominent aandeel verkregen in de productie van pluimveevlees en eieren in Nederland.

Ook onze pluimveedierenartsen zijn meegegroeid met deze trend en daarmee zijn wij al weer  jaren actief in de biologische pluimveehouderij, waarbij vleeskuikens, opfokmoederdieren, moederdieren, opfokleghennen en leghennen een dagelijks onderdeel van onze werkzaamheden uitmaken. Elk deelgebied kent zijn of haar problematiek welke wij vaak met alle erfbetreders proberen te minimaliseren of te voorkomen,

Biologische EU-Wet en regelgeving vragen vaak om een inventieve aanpak waarbij het voorkomen van dierziektes en optimalisatie van dierwelzijn veel aandacht vragen.

De inmiddels jarenlang opgebouwde ervaringen binnen ons team met ons netwerk binnen de biologische sector geven ons de juiste tools om onze kennis en kunde te kunnen inzetten.

Recent zijn wij ook toegetreden als partner lid van Bionext ( www.bionext.nl ), Bionext verzorgt de belangenbehartiging van biologisch op het gebied van wetgeving, onderzoek, publiciteit en marktontwikkeling.

Preventieve gezondheidszorg en gezonde dieren gezond houden met als basis dierwelzijn zijn de  principes om ons werk elke dag met plezier te mogen uitoefenen.

Neem gerust contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan gerust telefonisch of per e-mail contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

"*" geeft vereiste velden aan

*
*
*
*
*
Door gebruik te maken van het contactformulier ga je akkoord met de verwerking van je persoongegevens volgens onze privacyverklaring
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp