Hobbypluimvee

Ook voor hobby pluimvee kunt u terecht bij Poultry Vets.

Heeft u vragen over hobby pluimvee of wilt u graag een afspraak maken dan kunt u het contactformulier onder aan de pagina invullen. Deze formulieren worden op werkdagen  meerdere malen uitgelezen. U krijgt antwoord per telefoon of per mail. Voor het beantwoorden van uw vragen aangaande uw dieren rekenen wij €22,- incl btw voor een telefonisch of digitaal consult. Bij een uitgebreide probleemanalyse en bespreking is de vergoeding in overleg. Uiteraard  zijn er aan een verzoek tot het maken van een afspraak geen kosten verbonden.

Wilt u een afspraak maken om een dierenarts te spreken? Stuur dan een berichtje via het whatsapp icoon en vul het contactformulier in. Hiervoor kunt u het beste de website openen op een mobiele telefoon, linksonder op elke pagina verschijnt dan het Whatsapp icoontje. Onze dierenarts zal u zo snel mogelijk voorzien van een antwoord. Het blijft belangrijk dat u altijd het contactformulier invult, zodra het contactformulier is ingevuld zal onze dierenarts u via whatsapp te woord staan.

Voor hobby pluimvee zijn wij op werkdagen bereikbaar van 8:00 – 17:30 uur via het contactformulier of Whatsapp. Maakt u gebruik van onze diensten tijdens de avonduren of in het weekend houdt u er dan rekening mee dat hier hogere kosten aan zijn verbonden. Onze dierenartsen zijn dagelijks visite rijden voor klanten die bedrijfsmatig pluimvee houden, hierdoor kan het even duren voordat er contact met u gezocht wordt. Veelal zal de dierenarts hobby pluimvee inplannen aan het einde van zijn route.

 

www.pluimvee-apotheek.nl

 

Neem gerust contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan gerust telefonisch of per e-mail contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

"*" geeft vereiste velden aan

*
*
*
*
*
Door gebruik te maken van het contactformulier ga je akkoord met de verwerking van je persoongegevens volgens onze privacyverklaring
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp