Ouderdieren

Binnen het team van Poultry Vets is uitgebreide kennis en expertise aanwezig voor de diergeneeskundige begeleiding van ouderdieren.

Door het geven van diergeneeskundig advies op maat, kunt u het optimale resultaat behalen, zowel wat betreft productie als gezondheid van de dieren.

Bij ouderdieren is er doorgaans een intensieve bezoekfrequentie van de dierenarts voor de klinische inspecties voor de exportwaardigheid van de broedeieren en de nakomelingen. Dit maakt het mogelijk om tegelijkertijd een goede begeleiding van de aanwezige koppel te geven. Hierbij valt te denken aan onder andere darmgezondheid, levergezondheid en het hanenmanagement. De bezoeken kunnen naar wens tevens gecombineerd worden met verplichte monsternames, zoals bloed tappen en salmonella monstername.

Poultry Vets is actief in de gehele kolom, zowel wat betreft vlees als leg, en heeft een uitgebreid netwerk met de betrokken bedrijven rondom uw bedrijf. Hierdoor is het mogelijk om snel te schakelen en het maximale uit uw bedrijf te halen.

Neem gerust contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan gerust telefonisch of per e-mail contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

"*" geeft vereiste velden aan

*
*
*
*
*
Door gebruik te maken van het contactformulier ga je akkoord met de verwerking van je persoongegevens volgens onze privacyverklaring
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp