Poultry Vets

Poultry Vets is in 2017 ontstaan uit het samengaan van Pluimveepraktijk Zuid Nederland de pluimveesecties van dierenartsenpraktijk Ell en De Eenhoorn in Panningen met als standlocatie Ell. In 2018 is daar de pluimveesectie van Dierenartsen Midden Brabant en Pluimveepraktijk West Nederland aan toegevoegd. Bredere expertise, gebruik kunnen maken van de voordelen van krachtenbundeling en flexibiliteit en daarmee onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn, waren de hoofdredenen voor de fusie.

Landelijke dekking

Pluimveepraktijk de Achterhoek en Geflügelpraxis “De Achterhoek” zijn sinds 2021 onderdeel van Poultry Vets, hiermee bewerkstelligde Poultry Vets o.a. een landelijke dekking. Door de krachtenbundeling hebben we nog meer expertise in huis waardoor we onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn. We streven naar een vaste dierenarts/ aanspreekpunt per bedrijf, met een vaste vervanger. Ook kunnen we op deze manier onze faciliteiten met laboratorium en sectiezaal verder uitbouwen waardoor we garant staan voor een nog betere dienstverlening.

Neem gerust contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan gerust telefonisch of per e-mail contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

"*" geeft vereiste velden aan

*
*
*
*
*
Door gebruik te maken van het contactformulier ga je akkoord met de verwerking van je persoongegevens volgens onze privacyverklaring
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp