Studieavond voor vleeskuikenhouders en vermeerderaars

Op donderdag 14 maart 2019 organiseert dierenartsenpraktijk Poultry Vets een studieavond voor vleeskuikenhouders en vermeerderaars.

Tijdens de studieavond is er voor de vleeskuikenhouders een actuele presentatie over Gumboro. Voor de aanwezige vermeerderaars is er een zeer praktische presentatie over wat u in de vermeerdering kunt doen voor een goede broedei kwaliteit. Het tweede deel van de avond is gezamenlijk en betreft een presentatie over kuikenkwaliteit. Afsluitend is er een interactieve discussie met als thema: ‘Hoe kunnen we gezamenlijk de kuikenkwaliteit verbeteren wat zijn hierbij de uitdagingen?’.

De sprekers van deze studieavond zijn Robert Jan Molenaar en Ron Meijerhof. Robert Jan Molenaar is werkzaam als sectiezaaldierenarts bij de Gezondheidsdienst in Deventer. Ron Meijerhof is een deskundige bij uitstek als het gaat om kennis en kunde rond kuikenkwaliteit. Hij kan op een boeiende en begrijpelijke manier uitleggen welke factoren van invloed zijn op de kuikenkwaliteit. Daarmee krijgt u meer inzicht in de mogelijkheden en soms onmogelijkheden om tot een beter resultaat te komen.

De locatie van de studieavond is Hotel Van de Valk Eindhoven, Aalsterweg 322 in Eindhoven. De zaal is open om 19.30 uur en om 20.00 uur start het programma.

Programma:

19.30u    Ontvangst met koffie/thee

20.00u   Actualiteiten

20.15u     Vleeskuikenhouders:
Nieuwe variant Gumboro virus (Robert Jan Molenaar, GD)

20.15u     Vermeerderaars:
Broedei management (Ron Meijerhof, Poultry Performance Plus)

20.45u    Pauze

21.00u    Gezamenlijk:
Kuikenkwaliteit (Ron Meijerhof)

21.45u    Interactieve discussie

22.15u    Afsluitende borrel

Voor een vlotte planning verzoeken wij u om vooraf aan te melden. Dit kan via een e-mail aan info@poultryvets.nl of telefonisch op +3185-2732999. Hierbij graag vermelden met hoeveel personen u aanwezig kunt zijn en of u deelneemt aan het programma voor de vleeskuikenhouders of het programma voor de vermeerdering.

Gezien het belang van een goede balans tijdens de interactieve discussie, verzoeken wij aan niet-pluimveehouders om maximaal twee personen per bedrijf (voerfirma, broederij etc.) aan te melden. In dit geval graag bij de aanmelding duidelijk vermelden bij welke firma u werkzaam bent.

Wij hopen u allen te zien op donderdag 14 maart!

Team Poultry Vets

Neem gerust contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan gerust telefonisch of per e-mail contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

"*" geeft vereiste velden aan

*
*
*
*
*
Door gebruik te maken van het contactformulier ga je akkoord met de verwerking van je persoongegevens volgens onze privacyverklaring
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp