Poultry Vets sponsor van het Pluimvee Symposium

Idealisme versus Realisme

Op woensdag 25 en donderdag 26 september is het zo ver; het Pluimvee Symposium in Eersel! Eerder dit jaar, in mei, is het Symposium helaas geannuleerd in verband met de Vogelgriep. Gelukkig is de situatie weer rustig en zijn wij er klaar voor! U ook?

Het thema van dit jaar is Idealisme versus Realisme. De idealist denkt vaak aan een maakbare wereld, de realist gaat juist uit van het bestaande, de werkelijke situatie. Soms worden idealen werkelijkheid, denk maar aan het afschaffen van de kooihuisvesting of het houden van minder dieren op een m2, soms blijven het idealen.

U gaat naar huis met in uw rugzak meer informatie om nog beter een eigen menig te kunnen vormen over nieuwe soms idealistische denkwijzen, of steviger uw bestaande standpunt kan verwoorden. Een groot aantal sprekers uit verschillende disciplines staat voor u klaar. Het Lagerhuisdebat dat vorig jaar zo positief werd ervaren keert terug.

We zien u graag op woensdag 25 of donderdag 26 september op de Venco Campus te Eersel. Deelname is gratis voor pluimveehouders, aanmelden is verplicht:

Leg op woensdag 25 september:
https://www.pluimveeweb.nl/evenement/182287-pluimveesymposium-leg/

Vlees op donderdag 26 september:
https://www.pluimveeweb.nl/evenement/182363-pluimveesymposium-vlees/

 

Neem gerust contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan gerust telefonisch of per e-mail contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

"*" geeft vereiste velden aan

*
*
*
*
*
Door gebruik te maken van het contactformulier ga je akkoord met de verwerking van je persoongegevens volgens onze privacyverklaring
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp