Zuidelijke pluimveepraktijken fuseren tot Poultry Vets

Daarnaast is de intentie uitgesproken om ook nog te gaan fuseren met de pluimveesectie van Dierenartsen Midden-Brabant en Pluimveepraktijk West-Nederland. Daarmee groeit Poultry Vets door tot één van de grootste pluimveepraktijken van Nederland.

„Bredere expertise, gebruik kunnen maken van de voordelen van krachtenbundeling en flexibiliteit zijn de hoofdredenen voor de fusie”, zegt pluimveedierenarts Marc Heijmans. Hij is één van de eigenaren van Poultry Vets.

De nieuwe pluimveepraktijk richt zich op alle deelsectoren. „We werken nu met 7 en straks met 10 dierenartsen die gespecialiseerd zijn in leghennen, vleeskuikens, vleeskuikenouderdieren, opfokhennen en kalkoenen”, vertelt Heijmans. Zelf is hij gespecialiseerd in kalkoenen en (opfok) leghennen.

Voordelen voor pluimveehouders

Volgens Heijmans biedt de fusie pluimveehouders alleen maar voordelen. „Door de krachtenbundeling hebben we nog meer expertise in huis waardoor we onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn. We streven naar een vaste dierenarts/ aanspreekpunt per bedrijf, met een vaste vervanger. Ook kunnen we op deze manier onze faciliteiten met laboratorium en sectiezaal verder uitbouwen waardoor we garant staan voor een nog betere dienstverlening.” Poultry Vets werkt vanuit de locatie in Ell en straks ook vanuit de locatie Diessen.

Zie ook: https://www.pluimveeweb.nl/artikelen/2017/02/zuidelijke-pluimveepraktijken-fusere/

 

Neem gerust contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan gerust telefonisch of per e-mail contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

"*" geeft vereiste velden aan

*
*
*
*
*
Door gebruik te maken van het contactformulier ga je akkoord met de verwerking van je persoongegevens volgens onze privacyverklaring
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp