Team

Poultry Vets is de nieuwe pluimveepraktijk voor pluimveebrede expertise en advies, "Samen broeden op een goede uitkomst".

Team

Poultry Vets is ontstaan uit het samengaan van Pluimveepraktijk Zuid Nederland de pluimveesecties van dierenartsenpraktijk Ell, De Eenhoorn en Dierenartsen Midden Brabant en Pluimveepraktijk West Nederland. Poultry Vets heeft 12 gespecialiseerde pluimveedierenartsen met ieder zijn/haar eigen expertise. Poultry Vets stelt alles in het werk voor het verkrijgen en handhaven van een goede gezondheid van uw pluimveestapel.

Albert Vink

Dierenarts

Albert Vink is in 1986 aan de faculteit Diergeneeskunde te Utrecht afgestudeerd. Na zijn studie heeft hij één jaar bij een praktijk in Twente gewerkt. In 1987 is hij gaan werken bij Dierenartsenpraktijk Asten, daarna Diergeneeskundig Centrum Asten en door een fusie in 2009 tussen 3 praktijken is Dierenartspraktijk de Eenhoorn ontstaan, waar hij zich bezig hield met pluimvee en het management van de praktijk. Albert is binnen Poultry Vets één van de specialisten op het gebied van vleeskuikens en kalkoenen.

Marc Heijmans

Dierenarts

Marc is in 1991 afgestudeerd als dierenarts in Utrecht. Na aanvullende opleiding tot pluimveedeskundige bij de gezondheidsdienst voor pluimvee in Doorn is hij in oktober 1991 in Dierenartsenpraktijk Ell gaan werken. Sinds 2002 werkt hij fulltime als pluimveedierenarts en houdt zich bezig met vleeskalkoenen, (opfok)legkippen, vleeskuikens, (opfok)vleeskuikenouderdieren en is hij naast collega Bart Stokvis aanspreekpunt voor ISA BV. Daarnaast is hij lid van de Poultry Veterinary Study Group van de EU. Marc is de specialist op het gebied van leghennen en kalkoenen binnen Poultry Vets.

Bart Stokvis

Dierenarts

Bart Stokvis is als dierenarts afgestudeerd in 1991. Hij heeft als algemeen practicus gewerkt van 1991 tot 1993 in Assen en in Bergen-Gennep. Van 1993 tot 2000 heeft hij als varkens -en pluimveedierenarts gewerkt voor het fokbedrijf Euribrid in Boxmeer. Vanaf 1 januari 2000 werkte hij in de dierenartsenpraktijk Ell en hield hij zich, net als bij Poultry Vets, voornamelijk bezig met pluimvee. Sinds 1 september 2005 is hij daarnaast werkzaam voor ISA BV (a hendrix-genetics company) in Boxmeer.

Marleen van der Most

Dierenarts

Marleen heeft begin 2015 in Utrecht haar master diploma Diergeneeskunde behaald met als afstudeerrichting Gezondheidszorg landbouwhuisdieren / veterinaire volksgezondheid. Na een eerste kennismaking met Dierenartsenpraktijk Ell en het praktijkgebied tijdens haar afstudeerstage, versterkt zij nu ons team van dierenartsen. Marleen heeft zich volledig toegelegd op de pluimveesector.

Suzanne Bosman

Dierenarts

Suzanne Bosman is in 2010 afgestudeerd aan de faculteit Diergeneeskunde te Utrecht. Na haar studie is Suzanne gelijk begonnen als pluimveedierenarts binnen Pluimveepraktijk Zuid Nederland. Suzanne heeft zitting in de "Poultry Veterinairy Study Group of the EU (PVSG-EU)". Bij Poultry Vets is Suzanne één van de vleeskuiken specialisten.

Riny Vossen

Dierenarts

Riny Vossen is in 1986 afgestudeerd aan de faculteit Diergeneeskunde te Utrecht en na 2 jaar werkzaam te zijn geweest als docente veterinaire gezondheidszorg bij praktijkschool veehouderij heeft ze in 1988 de overstap gemaakt naar Pluimveepraktijk Zuid Nederland. Door deze jarenlange ervaring is Riny een specialiste op pluimvee gebied. Bij Poultry Vets is Riny één van de vleeskuiken specialisten.

Koen de Puysseleyr

Dierenarts

Koen de Puysseleyr is in 1989 afgestudeerd als dierenarts aan de faculteit Diergeneeskunde van de univerisiteit Gent. In 1992 is Koen het team van Pluimveepraktijk Zuid Nederland komen versterken. Het moge duidelijk zijn dat ook Koen door zijn jaren lange pluimvee ervaring een specialist is op dit gebied. Bij Poultry Vets is Koen één van de de vleeskuiken specialisten.

Fiona van Kaam

Dierenarts

Fiona is In 2010 begonnen aan de studie Diergeneeskunde aan de Universiteit Utrecht en in januari 2018 officieel afgestudeerd. Fiona's interesse voor pluimvee heeft zich voornamelijk tijdens de studie ontwikkeld. Binnen Poultry Vets zal ze zich, na een gedegen inwerk periode, voornamelijk bezig gaan houden met de (opfok) leg.

Maarten van den Berg

Dierenarts

Maarten van den Berg is afkomstig van een gemengd landbouwbedrijf met leghennen en melkkoeien in Uden. In 2014 is Maarten afgestudeerd als dierenarts aan de Universiteit van Utrecht. Direct na het afstuderen is hij gestart als pluimveedierenarts voor Dierenartsen Midden Brabant en Pluimveepraktijk West-Nederland. Sinds de fusie in 2018 is hij werkzaam als pluimveedierenarts voor Poultry Vets. Maarten is werkzaam vanuit locatie Diessen. De belangrijkste werkgebieden zijn vleeskuikens en leghennen. De ambitie is om samen met de pluimveehouders en andere erfbetreders en door middel van een open communicatie steeds de doelstellingen van de pluimveehouders na te streven.

Sible Westendorp

Dierenarts

Sible Westendorp is geboren in Friesland als zoon van een melkveehouder ben ik na de hogere landbouwschool en een korte periode werkzaam als veehouder, gaan studeren in Utrecht. Vrij snel na mijn afstuderen in 1986, ben ik in Brabant terecht gekomen in een gemengde groepspraktijk en hier blijven werken vanuit Hooge Zwaluwe. Aanvankelijk als gemengd practicus, later voor alleen landbouwhuisdieren. In 2006 heb ik de gemengde praktijk verlaten om mij te volledig bezig te houden met pluimvee vanuit de Pluimveedierenartsenpraktijk West Nederland in Hoeven. Mijn werk bestaat uit praktijk doen, onderwijs en cursus geven, organisatorisch werk en participeren bij onderzoek. Vooral de postmortale diagnostiek (secties doen) heeft daarbij mijn interesse.

Pim Eshuis

Dierenarts

Pim Eshuis is sinds 1981 werkzaam in de pluimvee vanuit Diessen. Veel ervaring in de hele pluimveeketen (behalve kalkoenen) in binnen en buitenland. Betrokken bij pluimveeonderzoek en studiegroepen. Doet aan service en kwaliteit geen concessies.

Jenneke van Dam

Dierenarts

Jenneke is opgegroeid op de Veluwe. Tijdens de studie Diergeneeskunde in Utrecht en bij stages werd de interesse in de pluimveehouderij verder gevoed. Eind 2010 is ze afgestudeerd en begin 2011 gestart als pluimveedierenarts. Hierbij heeft ze veel ervaring opgedaan in de vleesvermeerderingssector. Sinds maart 2018 maakt ze deel uit van het pluimveeteam van Poultry Vets, werkzaam vanuit de locatie Diessen. Binnen Poultry Vets begeleid ze zowel de (opfok)vermeerdering als vleeskuikenbedrijven.

Albert Weekers

Office manager

Albert is in 1994 afgestudeerd aan het hogere laboratorium onderwijs te Delft. Na diverse jaren als research analist werkzaam te zijn geweest bij Organon Oss heeft hij in 2000 de overstap gemaakt naar Pluimveepraktijk Zuid Nederland. De eerste jaren als hoofdanalist, vervolgens vanaf 2007 als office manager en sinds 1 januari 2012 vormde hij samen met Suzanne Bosman de directie van Pluimveepraktijk Zuid Nederland. Bij Poultry Vets is Albert verantwoordelijk voor het management van de praktijk.

Thijs Slaats

Laborant

Na de Middelbare Agrarische School “Dierlijke Produktie” gevolgd te hebben heeft Thijs 10 jaar ervaring opgedaan op de sectiezaal bij de toenmalige “Gezondheidsdienst voor Dieren in Limburg” te Heythuysen. Sinds 1 maart 1991 is hij werkzaam bij Dierenartsenpraktijk Ell, en vanaf 1 januari dus bij Poultry Vets, en verantwoordelijk voor de werkzaamheden op de sectiezaal en het laboratorium.

Dagmar Arts

Laborant

Dagmar is sinds 01-10-2009 werkzaam bij Dierenartsenpraktijk Ell. Haar dagelijkse werkzaamheden zijn op de sectiezaal en het laboratorium en als landbouwhuisdierenassistente. Voordat ze bij ons in dienst kwam was ze werkzaam bij Intervet Boxmeer.

Francien Welten

Laborant

Francien is sinds 1-11-2017 werkzaam binnen Poultry Vets ter ondersteuning van het laboratorium en de sectiezaal. Tevens neemt Francien enkele administratieve taken voor haar rekening.

Suzanne Jeurninck

Assistente

Suzanne Levels-Jeurninck werkt sinds 2000 als paraveterinair voor gezelschapsdieren en landbouwdieren. Zij houdt zich bezig met het beheer van de apotheek in Ell voor zowel Poultry Vets als Dierenartsenpraktijk Ell.

Astrid Linders - van Meurs

Assistente

Astrid is sinds 1 juli 2018 werkzaam bij Poultry Vets. Astrid heeft ruime ervaring als paraveterinair en is hierdoor op vele vlakken inzetbaar, van balie/apotheek tot administratie.

Marie-Louise Slaats

Administratie

Marie-Louise is al sinds de oprichting van Pluimveepraktijk Zuid Nederland werkzaam in de pluimvee. Sinds 1 januari 2017 is ze als administratief medewerkster werkzaam bij Poultry Vets. Marie-Louise draagt zorg voor alle administratieve werkzaamheden waaronder de facturatie.

Marjo Wijen

Administratie

Marjo Wijen is als administrateur verbonden aan Poultry Vets, hiervoor heeft ze veel ervaring opgedaan op dit gebied door het voeren van complete administraties in diverse branches. Sinds 2006 heeft ze haar eigen administratiekantoor nieuw leven ingeblazen en huurt Poultry Vets haar op regelmatige basis in als administrateur.

Gerard Seijkens

Hygiënist/ophaaldienst

Gerard Seijkens is sinds 1992 de duizendpoot binnen de praktijk. Flexibel en altijd bereikbaar zijn steekwoorden die bij Gerard passen. Gerard is verantwoordelijk voor het ophalen/brengen van sectiemateriaal, monsters, medicijnen etc.. Daarnaast is Gerard bevoegd voor het nemen van alle denkbare hygiënemonsters, zoals hygiënogrammen, swabs en het lopen van overschoentjes.

Heeft u vragen?

Bel of mail ons, wij helpen u graag verder!

+31 85-2732999

Contactformulier

Vreemde vogels………………….!

04 februari 2019

In de meeste gevallen sturen we deze door naar onze collega’s van de kleine huisdieren of naar de in-huis-Kippendokter (www.kippendokter.nl) .Vanuit onze sectiezaal kwam steeds…

Lees meer Nieuwsoverzicht