Poultry Vets stelt zich voor!

De veterinaire zorg van Poultry Vets wordt door 11 erkende pluimveedierenartsen verzorgd met elk hun eigen aandachtsgebied. Tijd om ons eens voor te stellen:

Van links naar rechts achter: Suzanne Bosman, Koen de Puysseleyr, Bart Stokvis, Riny Vossen, Sible Westendorp, Jenneke van Dam en Maarten van den Berg.

Op de voorgrond knielend: Albert Vink, Marleen van der Most en Fiona van Kaam. Marc Heijmans ontbreekt op de foto.

Vanaf 1 januari 2018 wordt de praktijk Poultry Vets versterkt door een fusie met de pluimveesectie van Dierenartsen Midden Brabant (DAMB) en Pluimveepraktijk West Nederland (PWN). Poultry Vets is een jaar geleden gestart als een in pluimveediergeneeskunde gespecialiseerde fusiepraktijk (DAP Ell, Pluimveepraktijk Zuid-Nederland en DAP de Eenhoorn). Tijd om kennis te maken met de dierenartsen van Poultry Vets. De dierenartsen zijn inzetbaar voor alle soorten pluimvee! Daarnaast heeft elke dierenarts zijn eigen aandachtsgebied:

Albert Vink Vleeskuikens en kalkoenen
Bart Stokvis (opfok) leg en legvermeerdering
Fiona van Kaam net afgestudeerd dierenarts, gaat zich specialiseren in de (opfok) leg
Jenneke van Dam Vleeskuikens en vleeskuiken moederdieren, vanaf medio maart 2018
Koen de Puysseleyr Vleeskuikens en vleeskuiken moederdieren
Maarten van den Berg (opfok) leg, vleeskuikens
Marc Heijmans (opfok) leg en kalkoenen
Marleen van der Most (opfok) leg, kalkoenen en vleeskuikens
Riny Vossen Vleeskuikens
Sible Westendorp Vleeskuikens, (opfok) leg, hobbypluimvee
Suzanne Bosman Vleeskuikens

De pluimveedierenartsen worden ondersteund door een gespecialiseerd back office team: Albert Weekers als praktijk manager, Suzanne Jeurninck en Astrid Linders-van Meurs als paraveterinair (apotheek en administratie), drie laboranten voor secties en onderzoek Thijs Slaats, Dagmar Arts en Francien Welten (administratie), een administratie bestaande uit Marjo Wijen en Gerard Seijkens als ophaal/bezorg dienst. Tevens vindt er ondersteuning plaats vanuit het Brabants Veterinair Laboratorium (BVL).

Naast de vestiging van Poultry Vets in Ell zal de praktijk uitgebreid worden met een locatie in Diessen. Net als in Ell kunnen er in Diessen sectiemateriaal en monsters aangeleverd worden voor onderzoek en bestaat er de mogelijkheid om eventuele medicatie op te halen. Daarnaast blijft er op de locatie Hoeven (voorheen PWN) een apotheekvoorraad aanwezig voor de regio!

Samen met al haar partners in de sector staat Poultry Vets klaar om u van dienst te zijn op het gebied van diergezondheid, dierwelzijn, management, technische resultaten en natuurlijk volksgezondheid.

“SAMEN BROEDEN OP EEN GOEDE UITKOMST”

https://www.pluimveeweb.nl/partners/poultry-vets/nieuws/poultry-vets-stelt-zich-voor/

Tekst: Albert Weekers

Neem gerust contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan gerust telefonisch of per e-mail contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

"*" geeft vereiste velden aan

*
*
*
*
*
Door gebruik te maken van het contactformulier ga je akkoord met de verwerking van je persoongegevens volgens onze privacyverklaring
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp