Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Hobby pluimvee

Ook voor hobby pluimvee kunt u terecht bij Poultry Vets

Heeft u vragen over hobby pluimvee of wilt u graag een afspraak maken dan kunt u onderstaand formulier invullen. Deze formulieren worden dagelijks meerdere malen uitgelezen. U krijgt antwoord per telefoon of per mail. Voor het beantwoorden van uw vragen aangaande uw dieren rekenen wij €22,- incl btw voor een telefonisch of digitaal consult. Bij een uitgebreide probleemanalyse en bespreking is de vergoeding in overleg.

Het is ook mogelijk onze dierenarts rechtstreeks een berichtje te sturen via Whatsapp. Hiervoor dient u de Hobby pagina op onze website te openen op een mobiele telefoon, linksonder op de pagina verschijnt dan het Whatsapp icoontje. Onze dierenarts zal u zo snel mogelijk voorzien van een antwoord. Het blijft belangrijk dat u alsnog het contactformulier invult.

Maakt u gebruik van onze diensten tijdens de avonduren of in het weekend houdt u er dan rekening mee dat hier hogere kosten aan zijn verbonden.
Uiteraard  zijn er aan een verzoek tot het maken van een afspraak geen kosten verbonden.

Heeft u vragen?

Bel of mail ons, wij helpen u graag verder!

+31 85-2732999

Contactformulier

Dioxines

05 juli 2021

Ze zijn geur- en kleurloos, maar wel schadelijk voor de volksgezondheid. Als kippen scharrelen en pikken in de bodem, is dat een risico voor de…

Lees meer Nieuwsoverzicht